Search

Contact Us:

400-168-7556  

Hunan Zhijian Copier Re-manufacturing Co., Ltd Copyright
湘ICP备16003720号-1 

Pictures on this site are not allowed to be

used without permission.

Friendship link

Tel:400-168-7556

E-mail:my@zhijian168.com

Address:No. 318 Fengshu Road, Economic Development Zone, Changsha City, Hunan Province, China

Xerox 6550/7500/5065 color machine part of the code and solution

Page view
[Abstract]:
Xerox copier common code table solution

Xerox 6550/7500/5065 color machine part code and related maintenance methods

Xerox copier common code table solution

1、DC131: Component control
2、10-319 The fuser sensor detects the abnormality of the corrected output differential line input
  Solution: Enter DC131 input 744-351 set to 0
3、10-320 The fuser was detected the high temperature abnormality three times in succession
  Solution: Enter DC131 input 744-350 set to 0
4、10-326 One of the fuser lamps is abnormally lit
  Solution: Reinstall the fuser, check the lamp and thermistor, etc.
5、61-32X code
      61-326  ROS Laser head    Yellow(Y)abnormal
  61-327  ROS Laser head    Magenta(M)abnormal
  61-328  ROS Laser head    Cyan(C)abnormal
  61-329  ROS Laser head    Black(K)abnormal
6、075-210/075-211 Bypass lift abnormal
     Solution:  Replace the small white gear
7、 042-320 Yellow(Y)Drum motor abnormal
  Solution:Check the motor rotation of DC330 (042-011), and check whether the drum rotation is abnormal
8、 042-321 Magenta(M)Drum motor abnormal,check whether the drum rotation is abnormal
9、 042-322 Cyan(C) Drum motor abnormal,check whether the drum rotation is abnormal
10、042-323 Black(K) Drum motor abnormal,check whether the drum rotation is abnormal,Check the motor rotation of DC330(042-008)
11、042-326 The transfer belt rotates abnormally
   Solution: Reload the transfer belt and clean the sensor
             Execute DC330 042-013
                        DC330 042-200
                      Then look at the counter to see if it will continuously jump 0, 2, 4, 6, .... If it can be normal
12、094-322 The secondary transfer roller rotates abnormally
       Solution:Execute DC330(094-005)to hear if the secondary transfer roller clutch has motion
                      ②Firstly, turn off the front door, check if the transfer belt assembly is pushed into place, re-open the drum, fuser unit, and transfer belt assembly to re-advance.
13、071-101  Tray 1(Paper jam)
       072-101  Tray 2(Paper jam)
       073-101  Tray 3(Paper jam)
       074-101  Tray 4(Paper jam)
       075-100  Tray 5(bypass)(Paper jam)
14、091-411  Y drum  Close to lifetime (replace the drum chip. Check and test chip sensor)
      091-421  M drum  Close to lifetime (replace the drum chip. Check and test chip sensor)
      091-431  C drum  Close to lifetime (replace the drum chip. Check and test chip sensor)
      091-401  K drum  Close to lifetime (replace the drum chip. Check and test chip sensor)
15、093-421  Black)The toner is nearly used up
       093-422  Black2)The toner is nearly used up
       093-423  Yellow)The toner is nearly used up
       093-424  Magenta)The toner is nearly used up
       093-425  Cyan)The toner is nearly used up
16、093-600 762-312→0  Y  Toner bin motor may be damaged
      093-601 762-313→0  M  Toner bin motor may be damaged
      093-602 762-314→0  C  Toner bin motor may be damaged
      093-603 762-315→0  K  Toner bin motor may be damaged
      093-314 762-312→0  Y  Toner bin motor may be damaged
      093-315 762-313→0  M  Toner bin motor may be damaged
      093-316 762-314→0  C  Toner bin motor may be damaged
      093-317 762-315→0  K  Toner bin motor may be damaged
 
 
*Xerox 6550/7500/5065 color machine adjustment displacement
Solution:749-367    Tray 1 up and down
       749-378    Tray 1 up and down displacement on the reverse side
       749-369    Tray 2 up and down
       749-370    Tray 2 up and down displacement on the reverse side
       749-371    Tray 3 up and down
       749-372    Tray 3 up and down displacement on the reverse side
     749-373    Tray 4 up and down
       749-374    Tray 4 up and down displacement on the reverse side
     749-381    Tray 5 up and down
       749-382    Tray 5 up and down displacement on the reverse side
       742-002    Bypass tray weight paper 1 left and right
       749-381    Bypass tray weight paper 1 up and down
     742-010    Bypass tray weight paper 1 left and right displacement on the reverse side
     749-382    Bypass tray weight paper 1 up and down displacement on the reverse side
       715-110    On the first side of the document feeder, the next large value is up
       742--005   Tray 1-4 positioning left and right
17、124-374  Solution: Switch on and off first. If not, one color of carbon powder is used up 
>
>
Xerox 6550/7500/5065 color machine part of the code and solution